Wizz Air introduce un nou serviciu. Despre ce este vorba

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi, 16 august, lansarea unui nou serviciu pentru clienţii săi denumit Fare Lock, ce va permite pasagerilor să „blocheze” preţul şi pachetul de servicii pentru zborul selectat, pentru 48 de ore.

Fare Lock este un serviciu inovator care le oferă pasagerilor WIZZ posibilitatea de a-și asigura un tarif selectat pentru o perioadă de 48 de ore cu o taxă de 14 Ron (3 EUR) / segment / persoană.

Fare Lock este disponibil pentru rezervările realizate cu mai mult de 7 zile înainte de data plecării sau cu data primului zbor în cazul unui zbor dus-întors.
Fare Lock este disponibil pe wizzair.com și poate fi utilizat pentru rezervări de zbor de dus/sau zbor de întoarcere şi pentru mai mulți pasageri. Zborurile selectate, precum și numele sau numărul de pasageri nu pot fi modificate în raport cu tariful garantat după plata Fare Lock.

Pentru a finaliza rezervarea la prețul garantat de Fare Lock, clienții WIZZ vor trebui să plătească întreaga sumă a tarifului cu cardul sau folosind creditul din contul MyWIZZ, în termen de 48 de ore, prin accesarea paginii My Bookings.

Dacă rezervarea nu a fost finalizată în 48 de ore de la utilizarea serviciului Fare Lock tariful rezervat va fi anulat automat.

Pasagerii WIZZ pot obţine acum cu uşurinţă cel mai mic tarif disponibil pe orice zbor WIZZ până când își planifică întreaga vacanță.

Zborurile selectate cu Fare Lock nu vor fi vândute și prețul nu se va schimba timp de 48 de ore.

George Michalopoulos, Wizz Air Chief Commercial Officer a declarat că „Wizz Air demonstrează din nou angajamentul de a găsi modalități inovatoare de îmbunătățire a călătoriilor pentru pasagerii săi. Noul serviciu lansat astăzi elimină orice grijă din procesul de rezervare, oferindu-le pasagerilor 48 de ore pentru a-şi finaliza achiziția. Urmând anunțul nostru recent privind gratuitatea bagajelor de mână, vom continua să ne concentrăm asupra modalităților de a veni și mai bine în întâmpinarea nevoilor călătorilor noștri”.

În funcție de disponibilitate, descrierea serviciului o puteţi găsi aici: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/fare-lock

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.300 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.