61 de permise de conducere reținute în minivacanța de Sfânta Maria

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii sătmăreni au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. În 5 zile, poliţiştii au constatat 39 de infracţiuni, au aplicat aproximativ 470 de sancțiuni contravenționale, au reţinut 61 de permise de conducere și au retras 3trei de certificate de înmatriculare auto.

În urma activităţilor desfăşurate, în această perioadă au fost constatate 39 de infracţiuni, dintre care 11 contra persoanei, 12 contra patrimoniului și 13 la regimul siguranței rutiere.

Au fost aplicate 472 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 141.125 de lei, din care 115 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

În trafic, poliţiştii au aplicat 332 sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 3 pentru consum de alcool și 111 pentru viteză neregulamentară.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 61 de permise de conducere, din care 3 pentru consum de alcool şi 51 pentru viteză, fiind retrase 3 certificate de înmatriculare auto.

Petrecerea minivacanței în siguranță și fără evenimente cu impact asupra siguranței publice s-a datorat și cetățenilor, care au înțeles necesitatea adoptării unei conduite corecte în această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.