Tânăr de 18 ani, rănit într-un accident. Șoferul de 17 ani a fugit

Vineri (11 august) seara, în jurul orei 22.30, polițiștii negreșteni au fost sesizați de personalul medical din cadrul Spitalului Orășenesc, despre faptul că la această unitate s-a prezentat un tânăr de 18 ani din Racșa, solicitând îngrijiri medicale pentru leziuni produse într-un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că în cursul serii de 11 august, un minor de 17 ani din Racșa, a condus un autovehicul de teren, înmatriculat în Marea Britanie, pe o stradă din comună, iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra vehiculului, părăsind partea carosabilă, intrând în șanț, după care a părăsit locul incidentului.

În urma evenimentului, un tânăr de 18 ani, pasager în autoturism a suferit leziuni, motiv pentru care s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, iar întrucât nu deține permis de conducere, va fi cercetat și pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.