Profesoară din Satu Mare, șantajată de un escroc. Vezi ce îi cerea bărbatul

O profesoară de engleză din Satu Mare a căzut în plasa unui escroc dat în urmărire generală. Bărbatul a convins-o să-i trimită imagini cu ea dezbrăcată, promițându-i o carieră în televiziune. În cele din urmă femeia s-a dus la Poliție.

Toată povestea a început în iunie 2016, când femeia a fost contactată pe Facebook de o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind agent de publicitate. Acesta i-a spus profesoarei că o poate ajută să aibă o carieră în televiziune, cerându-i mai multe fotografii cu ea.

„Ulterior, inculpatul i-a solicitat şi filmuleţe cu tentă sexuală, în care persoana vătămată să se masturbeze şi să folosească şi jucării sexuale, respectiv vibratoare, persoana vătămată trimiţând şi aceste filmuleţe. Pe parcursul convorbirilor, inculpatul i-a spus persoanei vătămate că este plecat din Bucureşti şi nu ştie de unde să facă rost de suma de 270 de euro, bani de care are nevoie şoferul său, persoana vătămată oferindu-se să-l ajute, sens în care i-a trimis acestuia prin Western Union suma de 323 euro”, se arată într-o motivare a Curţii de Apel Bihor.

În cele din urmă, sătmăreanca şi-a dat seama că a fost păcălită pe 15 iulie 2017, moment în care necunoscutul i-a spus că va arăta clipurile şi conversaţiile soţului femeii. Pentru a nu face acest lucru, escrocul i-a cerut femeii să facă sex pe stradă cu un necunoscut, iar apoi să-i trimită filmul drept dovadă.

„Inculpatul i-a cerut în mod repetat acel filmuleţ, spunând că în caz contrar va face publice pe pagina de facebook a soţului persoanei vătămate pozele, filmele cu tentă sexuală şi conversaţiile lor, acesta făcând referire şi la locul de muncă al persoanei vătămate, spunându-i că «va vedea ea ce cadru didactic va fi din toamnă»”, se mai arată în documentul citat.

Profesoara a mers la Poliţie şi a formulat plângere împotriva celui care o şantaja.

Oamenii legii au reușit să dea de urmele bărbatului. Este vorba despre Viorel Vrabie (42 de ani), din Giurgiu, un urmărit naţional având emise pe numele său două mandate de închisoare şi un mandat de arestare preventivă. În trecut, Vrabie a mai fost condamnat pentru fapte similare.

„Inculpatul a continuat discuţiile cu persoana vătămată telefonic şi prin Whats App, cerându-i să îi trimită poze cu ea în lenjerie intimă, aceasta trimiţând poze cu ea şi cu alte patru fete. În timpul discuţiilor, persoana vătămată i-a spus inculpatului că vrea să divorţeze, povestindu-i acestuia fanteziile ei erotice, pe care voia să le pună în practică împreună, inculpatul cerându-i să-i trimită o filmare cu ea, în ipostază erotică, după care a primit de la ea şi alte filmări, făcute din proprie iniţiativă”, se arată în motivare, referitor la declaraţia inculpatului.

Viorel Vrabie a fost condamnat la patru ani de închisoare, fiind contopite şi celelalte condamnări pe care acesta le avea din urmă. În timpul procesului, soluţionat definitiv la Curtea de Apel Bihor, profesoara de engleză nu s-a constituit parte civilă împotriva escrocului.

Un Comentariu la "Profesoară din Satu Mare, șantajată de un escroc. Vezi ce îi cerea bărbatul"

  1. Pingback: O profesoară, şantajată pe Facebook după ce trimisese poze dezbracată pentru o carieră în TV | www.Vrajitorul.us

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.