Asistenta implicată în scandalul din curtea Ambulanței, scapă de sancțiuni

Asistenta Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, Teodora Mona, implicată duminică, 13 august într-un scandal în curtea instituției la care lucrează nu va fi sancționată în niciun fel. Potrivit Comisiei de cercetare administratică din cadrul instituției aceasta „era în ținută corespunzătoare, în așteptarea solicitărilor, prin urmare nu i se poate imputa generarea acestui incident”.

„În urma incidentului din data de 13.08.2017, orele 13.30, Comisia de cercetare adminsitrativă a constatat că asistenta medicală era de serviciu conform programului de lucru pe luna august 2017, era în ținută corespunzătoare, în așteptarea solicitărilor, prin urmare nu i se poate imputa generarea acestui incident.

Menționăm că nu a avut de suferit actul medical, nu au fost provocate daune materiale privind patrimoniul instituției, motiv pentru care nu se impune luarea unor măsuri împotriva salariatei.

Se pare că incidentul s-a datorat unor probleme personale între cei doi soți, nefiind de competența instituției de a soluționa acest conflict.

Regretăm cele întâmplate, conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare nu tolerează acest gen de comportament în incinta unei instituții publice, mai cu seamă din partea unui om al legii”, se arată într-un comunicat de presă remis astăsi, 14 august redacției noastre de către conducerea SJA Satu Mare.

Mai multe detalii despre acest caz puteți citi aici:

https://www.satmareanul.net/2017/08/13/scandal-in-curtea-ambulantei-bataie-intre-doi-soti/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.