Concertul trupei Direcția 5, întrerupt la Carei. Vezi motivul

Sâmbătă, 12 august, a avut loc cea de-a şasea zi de evenimente culturale din cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului AugustFest. Concertul mult aşteptat al formaţiei Direcţia 5 a fost întrerupt de organizatori după aproximativ zece minute, din cauza ploii torenţiale.

Programul a început la ora 16.00, la Castelul Károlyi, cu vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică semnată Ștefan Gnandt. Cuvântul de deschidere i-a aparţinut lui Muhi Sándor iar momentul artistic a fost realizat de Vitéz Júlia şi Putovits Ábel, care au interpretat mai multe melodii de muzică uşoară.

Manifestările la scena din Parcul dendrologic au început la 20.30 cu un recital al al solistelor formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Borbély Patricia, şi Latiş Larisa, care au impresionat publicul cu modul în care au interpretat melodiile din repertoriul naţional şi internaţional.

Concertul mult aşteptat al formaţiei Direcţia 5 a fost întrerupt de organizatori după aproximativ zece minute, din cauza ploii torenţiale însoţită de descărcări electrice repetate. Din păcate condiţiile meteorologice nu au mai permis reluarea concertului, aşa cum toţi sperau.

Nici momentul de video mapping, programat să se defăşoare după concert nu a mai avut loc tot din aceleaşi cauze.

Prezentatorii evenimentului au fost Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.