Ucide plictiseala cu un roman criminal … de bun

Biblioteca Județeană invită publicul sătmărean la o expoziție inedită de carte polițistă, intitulată sugestiv „Ucide plictiseala cu un roman criminal … de bun”. Expoziția va fi organizată în vitrinele Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr”, joi, 17 august, cu începere de la ora 13.00.

Ideea expoziției aparține unui grup de trei tinere entuziaste, ingenioase și talentate care desfășoară activități de voluntariat la bibliotecă și reprezintă punerea în practică a celor învățate în perioada acestei veri: Manuela Manița, Coralia Lipcei și Roxana Goie.

Romanele selectate aparțin genului policier și sunt semnate de nume celebre ale genului, precum Agatha Christie și Arthur Conan Doyle, expoziția fiind întregită cu lucrări grafice realizate de cele trei tinere voluntare.

Prin această activitate, organizatorii, bibliotecari și voluntari deopotrivă, își propun să găsească noi modalități de atragere a publicului spre lectură, spre actul de voluntariat și să faciliteze întâlniri și schimburi de idei între membrii comunității.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.