Concurs de forță la Carei (Foto)

Joi, 10 august, în Parcul Castelului Károlyi, a avut loc cea de a zecea ediție a concursului internațional de forță STRONGMAN, organizat de Asociația Sportivă FitForce din Carei.

Concursul, care a durat trei ore, a constat în cinci probe: rostogolirea cauciucurilor de 300 kg și 400 kg, ridicarea deasupra capului a unui buștean de 120 kg, îndreptări cu o mașină, căratul greutăților pe o distanță de 5 metri: 130 kg- 150 kg- 200 kg şi susținerea în față a unui butoi.

În competiția organizată impecabil de către Daniel Mureșan și arbitrată de către acesta împreună cu campionul de powerlifting Florin Lupaș și campionul internațional Mircea Pârjol, s-au înscris doisprezece sportivi.

Conform punctajelor obţinute în cadrul celor cinci probe, Strongman 10 – Carei 2017 a fost câştigat de către Sucman Rodion (Chişinău, Republica Moldova), pe locul al doilea s-a clasat Juhász Péter (Mád, Ungaria), în vârstă de 24 de ani, iar pe locul al treilea Vlad Leahu (Bucureşti, România), în vârstă de 23 de ani. Pe următoarele locuri s-au clasat: 4. Zokolicza Csaba (Hajduszoboszló, Ungaria), 5. Konya Gergő (Csárdászálás, Ungaria), 6. Vadim Smoleac (Chişinău, Republica Moldova), 7. Biró Istáan (Kunszentmárton, Ungaria), 8. Blaskó Szabolcs (Kemencepatak, Ungaria), 9. Bogdan Stanciu (Craiova, România), 10. Dula David (Gönc, Ungaria), 11. Gunyecz Dávid (Nagykállo, Ungaria) şi 12. Csekk Sándor (Kallosemjen, Ungaria).

La competiție au susținut demonstraţii de forţă cele mai puternice femei din România și Ungaria: Adriana Geamănu și Erdelyi Lilla.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, a fost prezentat de către Paul Savadi și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea publicului careian.Câștigătorii au fost recompensați cu premii oferite de către organizatori și sponsori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.