Bărbat spulberat de tren

Ziua de astăzi, 10 august, începe (din păcate) cu o nouă tragedie. Un bărbat a fost spulberat de trenul care circula pe ruta Baia Mare – Satu Mare. Tragedia a avut loc între localitățile Medieșu Aurit și Apa.

La fața locului s-a deplasat polițiști dar și echipaje medicale. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Se pare că bărbatul s-ar fi aruncat sub tren, astfel că prima ipoteză este varianta unei sinucideri.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

„În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, la kilometrul de cale ferată 24+900, trenul IR numărul 6827-2, care circula pe relația Baia Mare – Debrecen, a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal un bărbat de 64 ani, din Baia Mare, care s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure.

Trenul a staționat la fața locului, înregistrând o întârziere de aproximativ 120 de minute.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul, iar cadavrul a fost transportat la SML Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Din cauza accidentului produs, un alt tren, Regio 4311, care circulă pe relația Satu Mare – Baia Mare a staționat în stația CFR Medieșu Aurit, înregistrând o întârziere de aproximativ 120 de minute.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul PPTF Satu Mare în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.