Anchetă la ștrandul din Satu Mare. Procurorii au intrat pe fir

O fetiță de 7 ani a fost salvată în ultimul moment de la moarte după ce s-a înecat într-unul din bazinele ștrandului. Incidentul a avut loc miercuri, 9 august. Procurorii au preluat cazul și au demarat o anchetă pentru a face lumină asupra împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

„Poliția Județeană sătmăreană a fost sesizată ieri (joi, 9 august), în jurul orei 13.15 de către Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare despre faptul că la această unitate a fost adusă de ambulanță o minoră de 7 ani, găsită în apă în stare de inconștiență, într-un bazin al unei zone de agrement din Satu Mare și care a fost salvată prin acordarea primului ajutor de unul dintre angajații societății.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii judiciariști și criminaliști au demarat cercetările pentru a stabili întregul complex de împrejurări care a favorizat producerea evenimentului, în cadrul dosarului penal întocmit în cauză pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, spun reprezentanții IPJ Satu Mare.

Fetița a fost resuscitată de către un fost angajat al Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, în prezent angajat la ștrand.

Ulterior victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.