Când se va redeschide Grădina Romei. Ce spune Maskulik Csaba

Primăria municipiului Satu Mare dorește să redeschidă în această săptămână Grădina Romei. Aceasta a fost închisă după ce o creangă care s-a prăbușit a rănit foarte grav un copil de 9 ani.

„Lucrăm intens în Grădina Romei pentru ca în această săptămână să redeschidem parcul. În cele două săptămâni în care accesul a fost restricționat am avut în vedere punerea zonei în siguranță și o curățenie generală. Pe viitor avem în vedere reabilitarea integrală a Grădinei Romei”, se arată într-o postare făcută pe pagina de Facebook a Primăriei Satu Mare.

City-managerul municipiului reședință de județ, Maskulik Csaba, spune că se lucrează intens la toaletarea arborilor din Grădina Romei.

„Se lucrează intens la toaletarea arborilor și a crengilor uscate … O echipă foarte mare face o curățenie generală. Se strâng uscăturile de pe zona verde. Încercăm să facem o curățenie generală ca în momentul în care se va redeschide Grădina Romei, oamenii să fie primiți într-un ambient mult mai plăcut … Sperăm să redăm în cel mai scurt timp Grădina Romei celor care vor să o folosească și vor să vină în această oază de verde din Satu Mare”, spune Maskulik Csaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.