Gală de dans în Parcul Dendrologic din Carei

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului AugustFest a debutat luni, 7 august la ora 19.00 cu Gala Dansului Careian.

Evenimentul s-a desfăşurat în Parcul Dendrologic din municipiul Carei şi s-a bucurat de prezenţa unui public numeros, peste 500 de persoane asistând la Gală, ceea ce reprezintă un record de audienţă la evenimentele din cadrul CAREIFEST de până acum.

Au încântat spectatorii cu talentul şi eleganţa lor aproximativ 140 de dansatori, elevi de la formaţiile: Magic Dance (Centrul Cultural Carei), Club Dance (Clubul Elevilor Carei) şi Lead & Follow, pregătiţi de instructorii: Raluca Păvăluc, Cătălina Curceanu, respectiv Bagossy Zoltán.

Şi la ediţia din acest an gala s-a bucurat de invitaţi, astfel pe lângă tinerele talente din Carei şi din localităţile din apropierea Careiului, la Gala dansului a participat şi Formaţia de Dans Modern „Still” de la Palatul Copiilor din Arad, alături de coordonatoarea, doamna coregraf Mirela Cosma.

Programul, care a durat două ore şi jumătate, a oferit publicului numeros, prezent la eveniment, o adevărată demonstraţie de dans, de la dans modern şi sportiv, până la dans de societate. Costumele superbe şi pline de originalitate purtate de dansatori, unele fiind create chiar de aceştia, au contribuit de asemenea la reuşita galei.

Pe lângă momentele de dans oferite de grupuri, spectatorii au putut admira momentele solo ale Vanessei Costruţ, dar şi câteva duete de excepţie: Petcu Dora şi Someşan Milan, Claudian Şiman şi Larisa Latiş, respectiv Nonn Bernadette şi Bagossy Zoltán au impresionat de asemenea publicul prezent.

Claudian Şiman, membru al formaţiei Club Dance şi student la UNATC „I.L. Caragiale” din Bucureşti a prezentat un dans contemporan solo, extrem de apreciat de public.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.