Scandal cu împușcături în Ardud. Vezi detalii

Ca urmare a consumului de alcool și a unor discuții iscate pe fondul geloziei, între mai mulți tineri, polițiștii au fost sesizați de mai multe ori, atât în seara zilei de miercuri (2 august) cât și în cursul nopții.

Astfel, în data de 2 august, în jurul orei 20.00, polițiștii din Ardud au fost sesizați cu privire la un scandal în fața unui restaurant de pe raza localității.

În urma verificărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că un tânăr de 27 de ani din Ardud, ca urmare a consumului de alcool și a unor discuții iscate pe fondul geloziei, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul capului și corpului unui alt tânăr de 20 de ani, din oraș. Totodată, agresorul i-a distrus persoanei vătămate un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”Lovire sau alte violențe” și ,,Distrugere” .

Tot în aceeași zi, la ora 22.37, polițiștii au fost sesizați despre o violare de domiciliu. În fapt, același tânăr de 27 de ani, însoțit de un ardudean de 28 de ani, au intrat în locuința unui alt tânăr de 22 de ani și i-au aplicat cu pumnii mai multe lovituri. Totodată, aceștia au tras trei focuri în interiorul imobilului, cu un pistol tip AIR-SOFT, cu bile de plastic, care conform legislației în vigoare nu se supune autorizării.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „Lovire sau alte violențe”, și „Violare de domiciliu”.

În data de 3 august, la orele 00.15 polițiștii ardudeni au fost sesizați cu privire la o a doua violare de domiciliu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 20 de ani agresat fizic în fața restaurantului, însoțit alți patru ardudeni, cu vârste cuprise între 35 și 39 de ani, au pătrus în locuința bărbatului de 27 de ani, care l-a agresat înainte cu câteva ore.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „Violare de domiciliu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.