Putem să prevenim Stroke-ul (A.V.C.) și infarctul miocardic !

Soluția se găsește la Lite Center, aparatul VIPORT!

Stresul excesiv este un factor de risc pentru boli cardiace. În stare calmă, inima unui adult bate de 72 de ori pe minut, dar în condiții de stres, din cauza adrenalinei, ritmul cardiac accelerează. Inima este foarte sensibilă la factori interni și externi de stres a corpului. În situații prelungite de stres tensiunea arterială crește, dar pentru cei care trăiesc în stare de stres în permanență acest proces se stabilizează și astfel creează diferite modificări în organism. Stresul excesiv și netratat (corect) creează hipertensiune, puls accelerat, transpirație abundentă, dispnee anormală, și prezintă principalul risc pentru atac de cord și accident vascular cerebral.

Datorita tehnologiei moderne, stresul cardiovascular poate fi măsurat rapid și ușor.

VIPORT-ul este un dispozitiv mic, portabil, dezvoltat de firma germană Energy-Lab Technologies GmbH (Hamburg). Se utilizează la măsurarea stresului cardiac pe bază de EKG, elaborând un așa numit ElektroKardioPortre (EKP). Permite identificarea anomaliilor electrofiziologice, cu care pot fi prevenite boli grave ale inimii.

În timpul măsurării analizează semnalele EKG, folosind algoritmi matematici. Din semnalele înregistrate, analizează criteriile morfologice selectate (QRS), precum și variabilitatea ritmului cardiac, distanța dintre bătăile inimii. Dacă măsurarea este finalizată, rezultatul apare pe afișajul panoului colorat.

Aparatul prezintă în formă grafică Portretul Elektro Kardio (EKP). Aceasta este un portret color, tri-dimensional care arată starea actuală a inimii.

În mod vizibil indică măsurile anormale și ne avertizează asupra riscurilor chiar în stadiu incipient.

În funcție de rezultate, putem proteja în timp sistemul cardio-vascular.

Evoluția stresului cardiac este foarte afectat de starea organismului (ex. oboseală, suprasolicitare, lipsa de somn, emoție, stres), diferența de la valoarea normală atragând atenția utilizatorului de necesitatea controlului medical.

Folosirea dispozitivului VIPORT este foarte importantă în reducerea infarctului miocardic.

Scopul acestei măsurări este prevenirea (la persoane sănătoase filtrarea factorilor de risc), prevenirea dezvoltării altori boli (de exemplu: hipertensiune, diabet zaharat, fumatul, consumul de alcool, stresul la locul de muncă), monitorizare regulată și în același timp, avertizare în cazul în care sunt modificări în cord.

Cine are nevoie de evaluare? Cei care sunt constant în stare de stres, stres psihologic sau efort – cei care au un stil de viață neregulat – cei care nu se hrănesc sănătos – cei care trăiesc o viață sedentară – cei care sunt predispuși la boli cardiovasculare (ex. hipertensiune, nivelul grăsimilor din sânge ridicat, fumatul, obezitate) – cei care au în familie persoane cu probleme cardiovasculare. Cu cât cunoașteți mai devreme nivelul de stres al inimii, cu atât puteți îmbunătăți valoarea acestuia, micșorându-l cu o alimentație sănătoasă și mișcare. În cazul in care doriti mai multe informații sau să efectuați analize gratuite (până pe data de 31 august 2017) sunați la nr. de telefon: 0756 163 512, sau accesați site-ul: http://www.lite-center.com/testarea-viport/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.