Circulația a fost închisă parțial pe Podul Decebal (Foto&video)

Din cauza lucrărilor ce se vor face la urcarea pe Podul Decebal dinspre intersecțiua Burdea, azi, 3 august a fost închisă circulația pe o porțiune a podului.

S-a format o bandă de urcare, chiar pe mijlocul podului, iar partea dinspre stația de autobuze a fost închisă.

Astfel, din cauza lucrărilor, circulația pe Podul Decebal a fost restricționată pe o porțiune de aproximativ 200 de metri de la interesecția cu Bulevardul Octavian Goga.

În zonă se vor efectua lucrări de refacere a traseului rutier, de înlocuire a asfaltului și lărgire a alveolei pentru autovehiculele de transport în comun, astfel încât acestea să nu mai blocheze circulația pe prima bandă de mers în timpul staționării.

Astfel, pietonii sunt rugați să circule pe trotuarul situat în spatele stației de autobus, iar participanții la trafic să manifeste înțelegere până la finalizarea lucrărilor.

Potrivit șefului de șantier, lucrările pe această jumătate vor dura aproximativ două săptămâni, în condițiile în care nu se vor confrunta cu situații neprevăzute. Apoi, se va trece la cealaltă jumătate a podului. Lucrarea în ansamblu trebuie finalizată până în data de 15 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.