Aglomerație la schimbarea buletinelor. Sute de ceriri în fiecare zi

Sătmărenii care au nevoie de cărți de identitate noi se pot programa și on-line la Direcția de Evidență a Persoanelor Satu Mare.

Astfel, se va evita aglomerația care se formează la ghișee încă de la primele ore ale dimineții, având în vedere perioada de concedii și reîntoarcerea în țară a sătmărenilor care muncesc în străinătate. În această săptămână, zilnic s-au preluat aproximativ 300 de cereri de înoire a buletinului de identitate, de eliberare a formularului E401 persoanelor plecate în străinătate și a adeverințelor pentru dovedirea stării civile precum și alte documente de care sătmărenii au nevoie în instanță.

Programările on-line se fac pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare, la adresa http://www.satu-mare.ro/bul/Buletine%20online%20SATU%20MARE.htm unde există detalii privind actele necesare, condițiile de eliberare a actelor de identitate și termenele de eliberare.

Pot solicita eliberarea unui act de identitate doar cetățenii cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare și din cele nouă comune arondate: Agriș, Bârsău, Botiz, Doba, Dorolț, Lazuri, Micula, Odoreu și Vetiș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.