Focuri de armă pe Podul Decebal. Ce s-a întâmplat

În noaptea de marți, 1 spre astăzi, 2 august, în jurul orei 01.30, polițiștii au oprit pe Podul Decebal, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, cu domiciliul în localitatea Paleu (județul Bihor).

La efectuarea controlului, șoferul a pornit autoturismul încercând să demareze, moment în care polițiștii l-au somat, iar după aceea au tras un foc de armă în plan vertical pentru a-l determina să se oprească.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, acesta fiind condus la Spitalul Județean Satu Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,40 g/l alcool pur în sânge.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere, fiindu-i anulat la data de 21 martie 2017.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, prin procurorul de caz, s-a sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.