Tânăr din Satu Mare, premiat de primar. Vezi ce performanță a avut

Mihai Marcia, tânărul care a obținut în acest an cea mai mare medie din județul Satu Mare la examenul de Bacalaureat, a fost premiat de primarul Kereskenyi Gabor. La examenul maturității, fostul elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu” a obținut media 9,93.

„Am dorit să îi fac o supriză tânărului absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu” și astfel, cu sprijinul Telekom i-am oferit acestuia un abonament special la cunoscutul festival Untold care va avea loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Cu toate că, organizatorii festivalului au făcut o tradiție din a oferi abonamente gratuite elevilor cu medii de 10, am considerat că și media 9,93 este un rezultat deosebit și merită recompensat. Cred că, Mihai Marcian este un exemplu pentru tinerii din generația lui și nu doar prin rezultatele pe care le-a avut la Bacalaureat, cât și datorită premiilor obținute la Olimpiadele de Fizică și Matematică unde a reprezentat municipiul Satu Mare cu cinste”, spune Kereskenyi Gabor.

Mihai Marcian a fost admis recent la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică, chiar dacă în prima fază a fost tentat să studieze în Elveția.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.