PUZ-ul NEPI, aprobat de consilierii locali. Pot începe lucrările

Consilierii locali au aprobat în ședința de astăzi, 31 iulie, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) aferent mall-ului NEPI. Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate de către consilierii prezenți.

În cele ce urmează trebuie obținută autorizația de construcție, iar lucrările, potrivit primarului Kereskenyi Gabor, ar putea să înceapă încă din acest an.

Shopping City Satu Mare va fi o locație comercială cu multiple opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber, printre care și un cinematograf modern, dotat cu cele mai noi tehnologii ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente și populare producții cinematografice. De asemenea, centrul comercial va beneficia de un food court generos cu o zonă specială de terasă și o diversitate de restaurante, locații fast food și cafenele pentru toate gusturile.

În completarea lucrărilor la construcția centrului comercial, NEPI își propune să realizeze și o serie de îmbunătățiri în infrastructură, prin construirea unui sens giratoriu, prin amenajarea a două străzi adiacente centrului comercial (strada Digului și strada Dunării), cât și printr-o contribuție la realizarea unei pasarele pietonale peste Someș, care va facilita tranziția între cele două părți ale orașului.

Shopping City Satu Mare va fi construit pe un teren de aproximativ 6 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de la finalul anului viitor, le va oferi vizitatorilor o parcare generoasă de aproximativ 1.000 de locuri. Parcarea va fi dispusă pe două niveluri, iar vizitatorii vor avea la dispoziție și o rampă ce le va facilita accesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.