Accident mortal în localitatea Trip. Vezi detalii

Un accident soldat cu moartea unui bărbat de 69 de ani a avut loc duminică, 30 iulie, în localitatea Trip. Victima a murit la spital, ieri, în jurul orei 13.30.

Duminică, în jurul orei 09.40, polițiștii au observat un moped în șanțul de pe marginea unui drum din Trip. Totodată, lângă moped au depistat o persoană care prezenta leziuni la nivelul capului, pe care au identificat-o ca fiind un bărbat de 69 ani, din localitate.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul găsit la locul evenimentului, s-a deplasat cu un moped pe strada Fabricii, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la intrarea în intersecția cu strada Principală, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în șanțul de beton de pe marginea părții carosabile.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere de nici o categorie.

În ambele cazuri, cercetările continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-au produs evenimentele rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.