Accident cu un rănit pe Drumul Careiului

Un tânăr de 27 de ani din Cărpiniș (județul Gorj) a fost rănit într-un accident de circulație ce a avut loc sâmbătă, 29 iulie, în jurul orei 23.30, pe Drumul Careiului din Satu Mare.

Verificările la fața locului, au relevat faptul că un sătmărean de 52 ani care ieșea cu un autoturism dintr-o stație de alimentare cu carburant, situată pe Drumul Careiului, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturim condus de un bucureștean de 30 ani.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, acesta a indicat 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bucureșteanului, iar în cazul sătmăreanului rezultatul a fost negativ. Totodată, le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabiririi cu exactitate a alcoolemiei.

În urma impactului, cele două mașini au fost avariate, iar un tânăr de 27 de ani din localitatea Cărpiniș, județul Gorj, pasager în autoturismul condus de bucureștean a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.