Cavalerii au “invadat” Castelul din Carei (foto)

În zilele de 29 – 30 iulie în Parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi a avut loc cea de-a cincea ediție a Festivalului Medieval „Villa Karul”.
La eveniment au participat: Ordinul Cavalerilor „Paladinii de Terra Medies” Mediaș , Ordinul „Arany Gríff”  – Odorheiu Secuiesc, Arcașii „Corvus Regia” din Carei, Asociația „Lupii din pustă” din Aleșd, Asociația Culturală „Turul Sas” – Baia Mare , Trupa „Fire Dream” – Mediaș, meșteri sticlari, pielari, lutieri, fierari din Oradea, Satu Mare, Timișoara, Arad, Trupa de teatru M.E.E.M. și formația MAGIC DANCE de la Centrul Cultural Carei.
Festivalul a fost deschis cu parada medievală și onorul dat de participanți la intrarea în Castelul Karolyi, după care pe parcursul celor două zile au avut loc activități interactive pentru copii, demonstrații de mânuire a armelor, demonstrații de tir cu arcul, lupte și dansuri medievale, teatru medieval, jocuri distractive pentru copii.
Prima seară s-a încheiat cu spectacolul cu foc susținut de trupa Fire Dream, eveniment care s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea spectatorilor.  
Cea de a cincea ediție a Festivalului Medieval Villa Karul a fost organizată de Centrul de promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al municipiului Carei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.