Accident grav între Odoreu și Băbășești. Mai multe victime

UPDATE: Una dintre mașini a ajuns pe calea ferată. Trenul Satu Mare – Baia Mare este blocat.

Un accident în care au fost implicate trei mașini a avut loc în această seară (azi, 30 iulie) între Odoreu și Băbășești. Trei persoane au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spital. 

La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție, SMURD și Pompieri.

În urma impactului două mașini au ajuns în șanț.

Polițiștii fac măsurători pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Din cercetările la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că accidental rutier s-a produs atât pe fondul depășirii neregulamentare cât și pe fondul nepăstrării distanței regulamentare între autoturisme.

În fapt, un tânăr de 21 ani, din Satu Mare, conducând  al doilea autoturism pe DN 19 F, a efectuat o manevră de depășire a primului autoturism, condus de  un tânăr de 21 ani, din Băbășești, în același timp s-a angajat în depășirea acestora al treilea autoturim, condus de un tânăr de 20 ani, din Băbășești,  moment în care al doilea autoturism a intrat în coleziune cu primul  autoturism și cu al treilea.

Al doilea autoturism a derapat și a pătruns pe calea ferată, unde s-a răsturnat pe plafon. De asemenea,  primul autoturism a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de mers, răsturnându-se pe plafon.

În urma impactului, două persoane aflate în primul autoturism, respectiv conducătorul auto și un pasager de 16 ani au fost rănite ușor  şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.