LIDL începe construcția sensului giratoriu. Amplasamentul a fost predat

Astăzi, 28 iulie, Primăria municipiului Satu Mare a predat constructorului amplasamentul pentru un nou sens giratoriu situat la interesecția Crinul (între Drumul Careiului – Podul Golescu- strada Prahovei). Lucrările în zonă vor începe în cel mult două săptămâni.

Primăria municipiului Satu Mare a fost reprezentată de administratorul public al orașului, Maskulik Csaba, în timp ce din partea investitorului a fost prezent Marius Maniu, reprezentant SC LIDL România.

Având în vedere complexitatea investiției și modificările majore care vor fi realizate în această zonă, la predarea amplasamentului au fost prezenți reprezentanți ai tuturor factorilor implicați în implementarea obiectivului de investiție. Astfel, au participat la discuții responsabili din partea constructorului, proiectantului, persoane din partea furnizorului de energie electrică, din partea furnizorului de gaze și a operatorului de apă și apă uzată și reprezentanți ai firmei care se ocupă de administrarea supravegherii video în zonă.

Construcția sensului giratoriu este parte a proiectului SC LIDL România care se află în faza de construcție a noului magazin. În aceste condiții toate costurile privind construcția noului sens giratoriu sunt suportate de către investitor.

Valoarea de construcție a sensului giratoriu se ridică la aproximativ 300.000 de euro, iar termenul de finalizare al acestuia este 15 septembrie 2017. Conform discuțiilor care au avut loc astăzi, lucrările efective în zonă vor începe în cel mult două săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.