Bărbat reținut pentru tâlhărie. A atacat o femeie în scara unui bloc

Cu sprijinul a doi cetăţeni care au dat dovadă de spirit civic, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Satu Mare. Totul s-a întâmplat marți (25 iulie) seara.

O femeie a sunat la „112” anunțând faptul că doi sătmăreni au imobilizat un bărbat, care a încercat să-i smulgă poșeta în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Ostrovului.

Polițiștii au identificat individul imobilizat, ca fiind un bărbat de 42 de ani, din Satu Mare.

Verificările efectuate au relevat că în timp ce femeia de 67 de ani, din Satu Mare, se afla în scara unui bloc, cel în cauză i-ar fi smuls poșeta în care se afla suma de 100 de lei, un telefon mobil şi acte personale şi ar fi încercat să fugă.

Planul nu i-a reuşit, deoarece doi sătmăreni de 37, respective 41 de ani, martori ai evenimentului, au dat dovadă de spirit civic şi l-au imobilizat.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.