Judecătorii au decis ! Ucigașul rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel Oradea a respins contestația formulată de ucigașul femeii de 46 de ani. Astfel, bărbatul de 27 de ani, Meszaros Zsombor, rămâne în arest preventiv.
Sentința pronunțată luni, 24 iulie este definitivă.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul MESZAROS ZSOMBOR împotriva încheierii penale nr. 18/JDL din 18 iulie 2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi în dosarul nr. 3140/83/2017 al Tribunalului Satu Mare, pe care o menţine. În baza art. 272 alin. 1 Cod procedură penală dispune virarea din contul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Bihor a sumei de 130 lei reprezentând onorariu pentru apărător din oficiu av. Bodiu Alice, conform delegaţiei pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 3045 din data de 24 iulie 2017. În baza art. 275 alin. (2) Cod procedură penală obligă contestatorul inculpat Meszaros Zsombor la plata sumei de 100 lei cu titlul de cheltuieli judiciare către stat în contestaţie. DEFINITIVĂ. Pronunţată în camera de consiliu din data de 24 iulie 2017”, se arată în soluția Curții de Apel oradea.
Vă reamintim că în noaptea de 13 spre 14 iulie, Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe L. N. J., cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Crima a fost comisă pe Drumul Careiului din Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, criminalul a pus cadavrul femeii în portbagaj iar maşina a fost abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de anchetatori în seara de 17 iulie, aceștia fiind alertați de dispariţia victimei de către aparţinătorii femeii.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de gelozie.

În data de 19 iulie, ucigașul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.