Dascălii și-au primit notele finale. O singură notă de 10 în județ

Astăzi, 25 iulie, au fost publicate rezultatele finale – după soluţionarea contestaţiilor – la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, sesiunea 2017. Simona Borbei a obținut nota 10 la disciplina de examen Educație fizică.

Procentul final de promovabilitate la nivelul judeţului Satu Mare este de 78,55%.

Astfel, din cei 317 candidaţi care au fost notaţi, un număr de 47 au depus contestaţii în termenul prevăzut de calendar. În urma reevaluării, la două lucrări nu s-a modificat nota, la 32 lucrări a fost mărită nota, iar la 13 lucrări s-a micşorat nota.

Menţionăm că la 4 lucrări notate iniţial cu note mai mici decât 5 li s-a mărit nota la peste 5, iar la 6 lucrări evaluate iniţial cu note sub 7 li s-a mărit nota la peste 7. Situaţia finală, pe tranşe de note, la nivelul judeţului Satu Mare se prezintă astfel:

68 candidaţi cu note mai mici decât 5;
101 candidaţi cu note mai mari decât 5 şi mai mici decât 7;
148 candidaţi cu note mai mari decât 7;

Simona Borbei a obținut nota 10 la disciplina de examen Educație fizică.

Procentul final de promovabilitate (note mai mari decât 5) la nivelul judeţului Satu Mare este de 78,55%.

În județul Satu Mare sunt publicate pentru concurs 1397 posturi didactice/catedre. Dintre acestea, 946 sunt catedre incomplete (fracțiuni de normă), iar 451 sunt posturi didactice/catedre complete. Dintre posturile complete, 373 sunt publicate pentru angajare pe perioadă determinată (netitularizabile) și 78 sunt publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată (titularizabile).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.