Curs de canto cu tenorul Nagy Norbert. Unde te poți înscrie

Dacă îţi doreşti să înveţi canto cu un adevărat profesionist, acum ai ocazia! Cunoscutul tenor, Nagy Norbert, va ţine un curs masteral de canto în oraşul său natal, Satu Mare, în perioada 8-20 august.

Profesionismul său este de necontestat, deoarece el lucrează ca profesor de muzică în Italia. În tot acest timp, el a străbătut lumea în lung şi în lat ca tenor, urcând pe marile scene ale operelor din Italia, Germania, Franţa şi Dubai, şi participând la numeroase festivaluri de operă.

Tenorul Nagy Nortbet a învăţat canto de la cei mai buni maiştri ai muzicii clasice. Şi-a început studiile la Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare, unde printre altele a studiat instrumentele pian şi chitară. Între timp, şi-a dat seama că cel mai bun mod de a se exprima în lumea artistică este canto-ul. Astfel, a fost admis cu brio la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, unde şi-a finalizat studiile cu succes, urmând apoi cursurile de masterat în muzică în Italia. Pe meleagurile italieneşti şi-a aprofundat studiile şi fructificat talentul în oraşul La Spezia, la Conservatorul „Giacomo Puccini”. Artistul sătmărean l-a avut printre profesori pe marele Andrea Bocelli.

Cursul ce va fi ţinut în Satu Mare este dedicat în primul rând tinerilor care se pregătesc să dea admitere la şcolile de specialitate în domeniul muzicii, dar şi pentru cei care sunt la începutul carierei lor muzicale.

În cadrul cursurilor masterale de muzică, cursanţii vor învăţa, pe lângă muzică clasică, şi muzică uşoară, cursul fiind adaptat nevoilor cursanţilor.

Finalul de curs va fi încoronat cu o seară de gală, unde cele mai promiţătoare talente dintre cursanţi vor urca pe scenă în faţa publicului larg, în cadrul concertului susţinut de artistul Nagy Norbert la Zilele Culturale Maghiare Partium.

Cursul masteral se va desfăşura în perioada 8-20 august în Satu Mare, iar pentru detalii privind orarul, locaţia cursurilor şi programă sunteţi invitaţi să apelaţi cu încredere la numărul de telefon 0743 464 756 sau pe pagina de Facebook a artistului, prin mesaj privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.