Un polițist din Certeze, printre cei mai buni înotători din țară (Foto)

În perioada 11-14 iulie, a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Bacău.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost reprezentat la această competiţie de un agent din cadrul Postului de Poliţie Comunal Certeze.

Poliţistul a concurat atât la proba individuală: 200 m liber cât şi la proba ştafetă 4×50 m liber alături de trei colegi din alte inspectorate, iar cum era de aşteptat, acesta s-a întors încununat de succes.

Astfel, agentul de poliţie David Remus-Florin a ocupat locul I la ambele probe de concurs.

La manifestare au fost prezenţi 72 de reprezentanţi din cadrul tuturor structurilor ministerului.

Poliţistul sătmărean David Remus-Florin, are 28 de ani şi îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Secţia de Poliţie Rurală Negreşti-Oaş.

În timpul liber acesta practică diferite sporturi printre care și înotul. Fiind de copil o fire foarte activă, părinții l-au dus pentru prima dată la bazinul de înot la vârsta de 6 ani. Foarte receptiv, a reușit în scurt timp să învețe primele procedee ale acestui sport, iar în scurt timp a participat la concursuri.

Acest sport i-a adus de-a lungul timpului pe lângă satisfacţii și peste 300 de medalii obţinute la competiţii naționale si internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.