Kaufland deschide patru magazine până în februarie 2018. Satu Mare pe harta retailer-ului german

Potrivit directorului departamentului de comunicare al Kaufland România, Valer Hancaș, până în februarie 2018 retailer-ul german va mai deschide patru hipermarket-uri dintre care unul la Satu Mare.

Referitor la investiția alocată pentru fiecare magazin care va fi inaugurat până în februarie 2018, Hancaș a declarat că nu poate da o cifră exactă. „Vă pot spune o investiție pentru un an fiscal. Investim circa 100 de milioane de euro într-un an în deschideri și modernizări”, a declarat directorul de comunicare al Kaufland România.

În Satu Mare, noul magazin Kaufland va fi construit pe locul fostei „Fabrici de scaune” și va avea intrări atât de pe Bulevardul Henri Coandă cât şi de pe strada Corvinilor.

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde în trecut era „Fabrica de scaune” în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

De asemenea, în etapa a II-a a lucrărilor, preconizată pentru anul viitor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

Grupul german Kaufland, liderul pieței locale de retail, a obținut în România o cifră de afaceri de 9,69 miliarde lei (2,13 miliarde euro) în 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.