Doi copii, loviți de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un accident soldat cu rănirea a doi adolescenți a avut loc luni, 17 iulie, pe raza localității Ghilvaci. Șoferul care se face vinovat de producerea evenimentului rutier, a părăsit locul accidentului. Acesta a fost reținut de polițiști.

În fapt, un tânăr de 21 ani, din Craidorolt, pe fondul efectuării unei manevre de mers cu spatele fără să se asigure, pe DJ 194, a accidentat ușor doi minori de 13 ani şi 16 ani din localitate, care în calitate de bicicliști circulau regulamentar pe partea carosabilă.

Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Cel în cauză este cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie si vătămare corporala din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.