Crimă la Satu Mare. Un bărbat și-a ucis concubina

Un bărbat de 27 de ani din Satu Mare, Meszaros Zsombor, a fost reținut de polițiști după ce și-a ucis concubina. Din primele informații reiese că crima ar fi fost comisă în data de 13 iulie.

Din surse din cadrul Poliției am aflat că femeia, cetățean german, avea 46 de ani.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar acesta va fi prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 13 spre 14 iulie, Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o L.N.J., cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Crima a fost comisă pe Drumul Careiului din Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, criminalul a pus cadavrul femeii în portbagaj iar maşina a fost abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de anchetatori în seara de 17 iulie, aceștia fiind alertați de dispariţia victimei de către aparţinătorii femeii.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de gelozie.

Prin ordonanţa din data de astăzi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Meszaros Zsombor pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.