Cetățean german, tâlhărit de trei tineri. Doi tâlhari au fost reținuți

Poliţiştii au prins trei tineri bănuiţi care au comis o tâlhărie în localitatea Satu Mic, doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Luni, 17 iulie, în jurul orei 13.20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cetăţean german cu domiciliul în Berlin, a sesizat poliţia că a fost victima unei tâlhării comise de trei tineri. Polițiștii au reușit în scurt timp identificarea celor trei tineri de 16, 18 şi 22 de ani, toţi din localitatea Satu Mic. Din cercetări, a rezultat faptul că în timp ce victima se afla în localitatea Satu Mic în scop turistic, cei trei i-au smuls borseta ce conținea un obiectiv de la aparatul de fotografiat, un telefon mobil şi suma de 280 de euro și 100 de lei.

Doi dintre agresori, respectiv cel de 16 şi 18 ani au fost prinşi şi reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii fac cercetări pentru depistărea celui de-al treilea participant la comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30%.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.