Primăria Satu Mare a publicat lista. Cine poate beneficia de o locuință de la stat

A fost aprobată lista finală pentru anul 2017 în vederea repartizării prin închiriere a locuințelor fond de stat, adoptată în şedinţa ordinară a Consiliului Local Satu Mare din data de 29 iunie 2017.

Prin aprobarea acestei hotărâri, orice locuință fond de stat care se eliberează și care există în patrimoniul municipiului este repartizată în funcție de această listă.

Documentul cuprinde numele celor care și-au actualizat dosarul și cererile pentru obținerea unei locuințe, în ordinea punctajului obținut stabilit după criteriile aprobate prin Hotărârii Consiliului local nr. 212/30.10.2014.

Conform Hotărârii Consiliului local nr. 212/30.10.2014 pot beneficia de o locuinţă fond de stat, familiile sau persoanele care îndeplinesc, în mod cumulativ, următoarele condiţii: nu deţin în proprietate o locuinţă; nu au înstrăinat o locuinţă după data de 1 ianuarie 1990; nu au beneficiat de sprijinul statului în credite şi execuţie pentru realizarea unei locuinţe; nu deţin, în calitate de chiriaş, o altă locuinţă din fondul locativ de stat; cel puţin un membru al familiei realizează venituri confirmate prin documente justificative; au domiciliul în Satu Mare sau îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului.

În prezent, în patrimoniul municipiului Satu Mare sunt înregistrate 287 de locuințe fond de stat, dintre care 3 locuințe sunt libere.

Lista cu persoanele care ar putea primi o locuință din fondul de stat, în funcţie de fondul locativ de stat disponibil se poate consulta aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.