Leroy Merlin se extinde. Satu Mare pe harta retail-ului francez

Francezii de la Leroy Merlin au planuri îndrăznețe pentru următorii ani. Astfel, conducerea companiei spune că în următorii 5-10 ani rețeaua va depăși 30 de magazine în țara noastră, este de părere directorul general al Leroy Merlin România, Frederic Lamy. Pe harta retail-ului francez se găsește și municipiul Satu Mare.

Șeful Leroy Merlin consideră că acest plan nu este unul nerealist deorece compania intenționează să mai deschidă noi magazine în marile orașe, după care să inaugureze noi unități în orașele în care nu este prezent precum: Satu Mare, Baia Mare, Brăila sau Galați.

„Avem proiecte identificate pentru care vom deschide magazine. Inițial când am cumpărat bauMax am spus că vom ajunge la 20 de magazine în România, dar acum pot spune că am putea depăși 30 de magazine în următorii 5-10 ani. Vrem să accelerăm ritmul”, a declarat pentru News.ro, Frederic Lamy.

Retailerul de bricolaj este prezent pe piața românească din 2011, atunci când a deschis primul magazin în Chitila, fiind chiriaș al Colosseum Retail Park.

Leroy Merlin își dispută piața românească de distribuție a materialelor de construcții și bricolaj cu trei companii autohtone (Dedeman, Arabesque și Ambient), plus alte patru multinaționale – Praktiker, Kingfisher, Mr. Bricolage și Hornbach.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.