Deputatul Ioana Bran, în delegație la Bruxelles și Bruges (Foto)

Secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran, a participat zilele trecute, alături de mai mulți membrii ai TSD, la o serie de întâlniri ce au avut loc la Bruxelles și Bruges.

„În primele 3 zile ale acestei săptămâni am fost în delegaţie la Bruxelles şi Bruges, alături de colegii TSD. Au fost 3 zile pline de activităţi şi evenimente la care noi EchipaTSD am participat cu mult interes şi ne-am adus un aport de cunștiințe suplimentare, și totodată, am consolidat și relațiile de prietenie. Doresc să le mulţumesc atât organizatorilor cât şi gazdelor: europarlamentarului Emilian Pavel, reprezentanții Uniunii Europene, reprezentanţii Socialist and Democrats Group in the European Parliament şi reprezentanţilor Primăriei oraşului Bruges”, spune secretarul Camerei deputaților, Ioana Bran.

Cele mai importante evenimente aflate pe agenda TSD au fost următoarele: dezbaterea „Europa cu două viteze” ce a avut loc în Parlamentul European; întâlnirea cu Sergei Stanishev, preşedintele socialiştilor europeni, în cadrul căruia şi-a exprimat viziunea sa referitoare la rolul României în contextul politic, la nivel european respectiv vizita de lucru în oraşul Bruges, unde delegația a participat la o întâlnire despre turism şi dezvoltare locală, alături de reprezentanţii Primăriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.