Planurile Kaufland la Satu Mare. Ce spune conducerea companiei

Începând din această vară, Kaufland are un logo nou și își reînnoiește în același timp design-ul magazinelor. Potrivit conducerii companiei, retailerul urmează să deschidă, până în februarie 2018, noi magazine în București, Cluj-Napoca, Buzău și Satu Mare.

În Satu Mare, noul magazin Kaufland va fi construit pe locul fostei „Fabrici de scaune” și va avea intrări atât de pe Bulevardul Henri Coandă cât şi de pe strada Corvinilor.

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde în trecut era „Fabrica de scaune” în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

De asemenea, în etapa a II-a a lucrărilor, preconizată pentru anul viitor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.