Hoți speriați de polițiști. S-au ascuns pe malul Someșului

În timpul acțiunilor desfășurate în noaptea de 7 spre 8 iulie, o patrulă a Poliției Locale Satu Mare a observat pe strada Brașov două persoane suspecte, care la apariția polițiștilor au abandonat o cutie și o plasă în care aveau bunuri furate. Cei doi bărbați au luat-o apoi la fugă peste dig, pe malul Someșului.

În bagajele abandonate de hoți erau două rotopecurtoare marca Hilti și o autofiletantă Akymiartrop. Bunurile au fost predate Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.

În această perioadă poliţiştii locali sunt angrenaţi în mai multe acţiuni privind asigurarea ordinii şi siguranței publice, prevenirea şi combaterea încălcării normelor legale privind curăţenia municipiului, sancționarea actelor de comerţ ilicit stradal, de combatere a cerşetoriei, gestionarea situaţiei persoanelor fără adăpost, protecţia mediului înconjurător, a parcării ilegale a autovehiculelor, acțiuni prevăzute în cadrul „Planului pentru Ordine şi Siguranţă Publică” a municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.