Parlamentarii UDMR, la ora bilanțului

Parlamentarii UDMR Satu Mare, senatorul Turos Lorand respectiv deputații Erdei D. Istvan și Magyar Lorand, și-au prezentat astăzi, 7 iulie, rapoartele de activitate, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Uniunii.

„Am reușit obținerea unei finanțări pentru șoseaua de ocolire a Sătmarului precum și un sprijin din partea Guvernului în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală pentru construirea celui de-al treilea pod, sau al patrulea. Pentru că și centura de ocolire va avea un pod la vest de Satu Mare, iar în zona ștrandului va fi un pod care va fi realizat din fonduri locale, ale municipiului, pentru care am primit și un sprijin din partea guvernanților”, a spus deputatul Erdei D. Istvan.

Referindu-se la Legea finanțării radioului și televiziunii publice, senatorul Turos Lorand a subiniat faptul că „am schimbat modul de finanțare a celor două entități pentru că aceste intituții erau subfinanțate chiar dacă se plătea taxa radio-tv. Cred că s-a ales o soluție bună în acest sens, în care s-a decis ca niște cheltuieli de funcționare a celor două instituții să fie suportate de la bugetul de stat”.

Deputatul Magyar Lorand a vorbit despre subvențiile acordate crescătorilor de animale, dar și despre elaborarea unui program prin care să se stimuleze creșterea porcilor în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.