A lovit cu mașina o Ambulanță. Șoferul vinovat, beat turtă

Un accident soldat cu pagube materiale a avut loc joi, 6 iulie, în jurul orei 12.30, în intersecția de la coborârea de pe Podul Golescu pe Drumul Careiului. Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a lovit cu mașina o ambulanță.

Un bărbat de 48 ani din Lazuri, aflat al volanul unei mașini pe Podul Golescu din Satu Mare, la intersecția cu Drumul Careiului, a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric aflat în funcțiune, cu intenția de a se deplasa către înainte spre strada Prahova, și a lovit astfel o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanță Satu Mare. Ambulanța a pătruns în intersecţie cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autovehicule, fără alte pagube materiale sau umane, în schimb, conducătorul autoturismului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o concentraţie alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei în cadrul dosarului penal constituit pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.