A accidentat o femeie pe trecerea de pietoni. Ce a fost în stare să facă șoferul

O femeie a fost călcată azi (6 iulie) dimineață de o mașină pe o trecere de pietoni de pe B-dul Lucian Blaga din Satu Mare. Șoferul vinovat de producerea accidentului era sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mult de cât atât, încercând să scape, acesta a modificat starea locului accidentului.

Un șofer de 34 de ani, din Petin, aflat la volanul unei mașini, pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor, a accidentat grav o femeie de 47 ani, din Satu Mare, care în calitate de pieton era angajată în traversarea străzii pe trecere pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

După impact, șoferul a modificat starea locului accidentului, repoziționând autoturismul de pe banda 2 pe banda 1 de circulație, la aproximativ 80 de metri de la locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. După testarea alcoolscop s-a constatat că acesta avea o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.