„Omega” va concerta la Satu Mare

Cea de-a 16-a ediție a „Zilelor Maghiare Partium” aduce noutăți nu doar în ceea ce privește diversitatea evenimentelor, ci și cu privire la imaginea acestuia. Noutăți despre evenimentul din acest an au fost anunțate în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, 5 iulie.

La întâlnirea cu jurnaliștii au participat primarul Kereskényi Gábor, președintele Fundației „Identitas” Szőcs Péter, managerul Teatrului de Nord Satu Mare, Stier Péter și liderul formației „Omega”, Kóbor János.

Liderul legendarei formații „Omega”, Kóbor János a anunțat perioada de desfășurare a evenimentului, în acest an. „Zilele Maghiare Partium” se va desfășura în perioada 20-27 august.

Evenimentul din acest an urmează să se desfășoare în patru locații, iar pe durata celor opt zile, cei peste 70.000 de vizitatori sunt așteptați cu 22 de concerte și diverse spectacole de teatru.

Kóbor János a menționat că formația sa este mai veche decât „Rolling Stones”, însă nici ei nu se gândesc să se pensioneze, asfel, este o mare plăcere pentru ei faptul că pot evolua din nou la Satu Mare cu atât mai mult cu cât publicul sătmăream este unul foarte devotat și recunoscător căruia totdeauna este o mare plăcere să-i cânți. Conform promisiunilor liderului formației „Omega”, aceștia vor face tot posibilul ca cea de-a 16-a ediție a „Zilelor Maghiare Partium” să se încheie cu un chef extraordinar.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a declarat că evenimentul este dedicat nu doar sătmărenilor deoarece, după cum arată experiențele precedente, pe perioada desfășurării ei, sosesc la Satu Mare, din ce în ce mai mulți vizitatori.

Stier Péter a menționat că și în acest an vor amplasa scenă pe strada 1 Decembrie. Turnul Pompierilor și parcul din jurul acestuia va găzdui evenimentele destinate copiilor și adolescenților, Grădina Romei va găzdui evenimentele tradiționale, în timp ce centrul nou al orașului va fi rezervat concertelor.

Despre program nu s-a anunțat decât foarte puțin. Au fost menționate doar câteva nume ca celebra actriță Eszenyi Enikő sau formația „Ocho Macho”, iar punctul culminant urmează să fie dat de legendara formație „Omega”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.