Tâlhărie la o farmacie din Satu Mare. Tâlharul a mușcat farmacista de deget

Cu sprijinul agenţilor de pază a unei societăţi de profil din Satu Mare, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un minor bănuit de comiterea unei tâlhării.

În cursul zilei de 3 iulie, în jurul orei 19.30, dispeceratul firmei de pază care asigură securitatea unei farmacii situată pe Bulevardul I. C. Brătianu din municipiu a sesizat IPJ Satu Mare despre faptul că în farmacie a avut loc o tâlhărie.

Imediat după sesizare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, care beneficiind de aportul agenţilor de pază şi de imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta unităţii, au identificat un minor de 16 ani din Satu Mare, pe care îl bănuiesc de comiterea faptei.

Din cercetări a rezultat că minorul, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi sustras din sertarul tejghelei aproximativ 1.000 de lei, însă una dintre angajate l-a surprins şi a încercat să-l prindă, moment în care minorul a abandonat banii sustrași și a mușcat-o pe angajată de un deget pentru a-și asigura scăparea, după care a părăsit în fugă incinta farmaciei.

Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.