Bărbat reţinut pentru 24 de ore. A furat bijuterii în valoare de zeci de mii de lei

În dimineaţa zilei de luni, 2 iulie, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 30 de ani din Carei despre faptul că în cursul nopţii, în timp ce era plecată de la domiciliu, persoane necunoscute au intrat în apartamentul pe care îl deţine pe strada Ignişului de unde i-au furat bujuterii, ceasuri şi alte bunuri, în valoare totală de 25.000 de lei.

Hoțul a fost prins, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani din Tiream, cu reşedinţa în Berveni.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 1 spre 2 iulie, în timp ce femeia era plecată de la domiciliu, a intrat în locuinţa acesteia folosind chei false potrivite, de unde a furat mai multe bijuterii din aur, cinci telefoane mobile, o tabletă, 12 ceasuri de mână si 380 de lei, prejudiciul total creat fiind estimat la valoarea de 25.000 lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în proporţie de 95%, cercetările urmând să continue cu cel în cauză în stare de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, 3 iulie, hoțul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.