Noi inspectori școlari adjuncți la IȘJ Satu Mare. Cine sunt aceștia

Începând de astăzi, 3 iulie, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare are noi adjuncți. Este vorba despre Delia Gavra și Kallos Zoltan.

Cei doi inspectori adjuncți au fost instalați în funcție astăzi. La eveniment a participat și prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, care a dat citire ordinelor de numire în funcție ai celor doi dascăli.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat importanța muncii în echipă pentru a avea rezultate manageriale cât mai bune.

„După o perioadă de instabilitate care durează din anul 2009, deoarece ultimul inspector general adjunct cu concurs a fost domnul profesor Vlaicu Popescu, de atunci deja sunt 8 ani, timp în care pe aceste funcții s-au perindat, să spunem așa, mai mulți colegi de-ai noștri, iată că a venit momentul să avem doi colegi care au promovat concursul și care au o stabilitate pe patru ani. Stabilitatea în sistemul de învățământ este extrem de importantă. Le doresc succes amândurora și sunt convins că vom face o echipă managerială serioasă și sudată”, a declarat inspectorul general Călin Durla.

În urma promovării concursului, Delia Gavra și Kallos Zoltan vor îndeplini funcția de adjunct pentru o perioadă de 4 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.