Scandal la danțul bixădenilor. Un jandarm a fost înjunghiat !

După ce au băut peste măsură, mai mulți oșeni s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc joi (29 iunie) seara, în jurul orei 19.00, în localitatea Bixad, în cadrul evenimentului „Danţul bixădenilor la ciuperca din Borcut”. Unul dintre jandarmi a fost tăiat la nivelul antebrațului drept. Agresorul a fost reţinut.

Jandarmii au intervenit încercând să scoată din grup un bărbat recalcitrant, moment în care acesta a scos un cuţit cu lama de 12 cm, cu care l-a împuns în zona antebraţului drept pe jandarm, provocându-i o rană de aproximativ 4 cm lungime și 3 cm adâncime.

Agresorul a fost reţinut.

Jandarmul rănit a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Negreşti-Oaș, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Cazul a fost preluat de polițiști, care continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, bărbatul de 66 de ani din Bixad fiind susceptibil de comiterea infracţiunilor de ultraj și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Evenimentul a fost umbrit de un al doilea scandal, în cadrul căruia mai mulţi petrecăreţi s-au luat la bătaie, acesta fiind aplanat de patrula de jandarmi aflată la faţa locului, iar scandalagiii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 400 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.