Satu Mare primește finanțare pentru al treilea pod peste Someș. Ce spune deputatul Ioana Bran

Satu Mare primește finanțare pentru al treilea pod peste Someș, ordinul fiind semnat astăzi, 30 iunie de către ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh.

Podul urmează să fie construit între strada Ștrandului și Micro 17.

„Satu Mare primește finanțare pentru al treilea pod peste Someș. Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a semnat vineri, 30 iunie, ordinul de ministru pentru realizarea obiectivului de investiție „Pod peste râul Someș-amplasament strada Ștrandului. Guvernul PSD este în continuare alături de sătmăreni, acesta fiind un proiect mult așteptat de către cetățenii municipiului Satu Mare”, spune secretarul Camerei Deputaților, parlamentarul sătmărean Ioana Bran.
Prezentă la Satu Mare în data de 10 martie 2017, Sevil Shhaideh a declarat că sprijină acest proiect, atât de dorit de către sătmăreni.

„Acest pod este în dorința și memoria cetățenilor municipiului Satu Mare, cel puțin de când sunt eu în Guvern. A fost o dorință permanentă. Azi am avut o discuție cu toți primarii județului, deci nu a fost o discuție politică, ca toată lumea să își pregătească documentațiile. Deci, proiecte nu se dau pe alianțe. Finanțările se dau pe proiecte și pe documentații tehnico-economice pregătite. Eu sper că acest proiect este pregătit, are toate avizele, astfel ca el să poată fi contractat. Deci noi mai avem o săptămână până pe 17 martie, în care așteptăm toate autoritățile locale, nu numai pe cele din județul Satu Mare să-și depună solicitările către Ministerul Dezvoltării, după care urmează perioada de analiză și de prioritizare al acestor investiții”, a declarat la acea vreme Sevil Shhaideh.

Pentru investiție va fi alocată suma de 81 de milioane de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Un Comentariu la "Satu Mare primește finanțare pentru al treilea pod peste Someș. Ce spune deputatul Ioana Bran"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.