Proiect: 20 de ani de învățământ universitar la Satu Mare

„20 de ani de învățământ universitar la Satu Mare” este denumirea proiectului implementat de Fundația „Vasile Goldiș” Arad, filiala Satu Mare cu sprijinul Consiliului Local și al Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Proiectul se adresează nevoii de stimulare a interesului tinerilor pentru educație universitară în orașul în care locuiesc, Satu Mare, prin intermediul editării monografiei „20 de ani de învățământ universitar la Satu Mare” care va prezenta istoricul și performanțele educaționale și de cercetare științifică ale filialei Satu Mare a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad.

Scopul proiectului este acela de a crește vizibilitatea învățământului universitar „Vasile Goldiș” în rândul populației sătmărene.

Beneficiarii acestui proiect sunt elevii din liceele sătmărene, instituțiile școlare, cu bibliotecile acestora, angajatorii locali, instituțiile publice educaționale locale (Inspectoratul Școlar Județean, Casa Corpului Didactic, CJRAE) AJOFM, autoritățile locale, studenții și absolvenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad filiala Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.