Guvernul dă drumul banilor pentru al treilea pod. Ce spune Kereskenyi Gabor

Contractul de finanțare pentru cel de-al treilea pod peste Someș, care ar urma să fie construit în zona ștrandului, va semnat de către ministrul Dezvoltării Sevil Shhaideh în cursul acestei zile (astăzi, 30 iunie), sau cel târziu luni, 3 iulie. Anunțul a fost făcut de primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi.

„Ordinul de ministru pentru alocarea sumelor pentru investiția pod peste râul Someș, amplasament strada Ștrandului este pe masa doamnei ministru Sevil Shhaideh, și dânsa a comunicat că va fi semnat în cursul zilei de astăzi sau cel târziu luni. Consider că este vorba despre o investiție pe care o așteaptă sătmărenii de 27 de ani. Suma despre care vorbim este de 81 de milioane de lei care trebuie să vină prin PNDL dacă va fi semnat ordinul. Și peste 30 de zile, dacă vom avea proiectul tehnic vom putea începe demersurile, așa cum v-am spus, pentru exproprierea celor 6 sau 7 imobile care sunt pe amplasament … Așteptăm cu toții să vedem ordinul de ministru”, a declarat Kereskenyi.

Totodată, primarul a subliniat și faptul că se dorește ca licitația pentru construirea podului să fie organizată până la sfârșitul acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.