Accident în lanț. Un pieton a fost rănit

Poliţiştii au fost solicitaţi astăzi, 29 iunie, să intervină pentru soluţionarea unui accident, produs în zona Pieţii Eroilor Revoluţiei din Satu Mare. Un bărbat a fost rănit.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani din Suceava, conducând autoturismul proprietate personală la ieșirea din parcarea situată în Piața Eroii Revoluției, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea” spre strada Ady Endre şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe drumul prioritar de un bărbat de 44 de ani din Satu Mare, care a fost proiectat pe sensul opus de circulație unde a acroșat un sătmărean aflat neregulamentar pe partea carosabilă şi a provocat avarierea în lanţ a altor trei autoturisme staţionate pe stradă.

Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest şi s-a constatat faptul că acestea nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului și rănirea ușoară a conducătorului auto care circula pe drumul prioritar.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.